Award Winning The Spline House Space

Kc Design Studio Presents The The Spline House Space

KC Design Studio, the maker of the highlighted design Award Winning The Spline House Space points out, The area is ​​about 90 square meters, and ceiling height is not high, either. Therefore in façade design, use a large number of polyline arc to reduce folded lines of building mass. In the open space where both living room and dining room are, to integrate visually with these two spaces through unified façade design, thus here becomes a curvy mass that contains the functionality of storage for both living room and kitchen- also the main theme in the space for this case..

Award Winning The Spline House Space Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=43574

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DZGN Design Blog homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2018 DZGN Design Blog - dzgn.org - All Articles