Award Winning Museum Salon Hair Salon

Chan Sau Cheuk Shares The Museum Salon Hair Salon

Chan Sau Cheuk, the project leader of the displayed project Museum Salon by Chan Sau Cheuk says, This salon is located in art hub, when refined leisure with core concept of art and community in Zhujiang New Town in Guangzhou. It offers up-market hairstyling services to prestige population in this dynamic region.Typically the design in salon is crowd with close distance between customers. In this design, every styling station is stand alone, this can give a more private area and prestigious identity for each customer. .

Award Winning Museum Salon Hair Salon Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=80350

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DZGN Design Blog homepage.

Design Events Calendar
Copyright © 2010 - 2019 DZGN Design Blog - dzgn.org - All Articles