Office:light Slit by Goody Design Co., Ltd

Goody Design Co., Ltd. Illustrates The Light Slit Office

Goody Design Co., Ltd., the maker of the awarded design Office by Goody Design Co., Ltd. explains, The main office is the transformation of the present site courtyard. In the square and single-floor space, designer created a interior 180 degrees width lighting patio by cutting a light slit in the building, and broken closed cement cage, also introduced the natural light to the people’s activities field. And the link to natural through light wakes up people's feelings on returning to the land, and gives the metaphors of all nature is a endless cycle. .

Office:light Slit by Goody Design Co., Ltd Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=42682

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DZGN Design Blog homepage.

Design Accolades
Copyright © 2010 - 2017 DZGN Design Blog - dzgn.org - All Articles